Beleef Het Sieraad

Beleef Het Sieraad

Zaterdag 4 november 2017 doen we mee aan Beleef Het Sieraad. Dan houden wij open huis. U kunt langskomen met uw sieraden om ze gratis schoon te laten maken. Ook kijken wij of uw stenen of briljanten nog goed zitten. Het rijgen van uw kettingen valt niet onder de gratis service. Houdt u er rekening mee dat uw sieraden onderhoud nodig hebben, net als uw auto. Elke twee jaar moeten kettingen met parels, diamanten of edelstenen opnieuw geregen worden.

Van 14.00 tot 15.00 uur laten wij in onze Edelsmederij Kircher Schmuck zien hoe metaal wordt gesmolten. We vinden het belangrijk dat ons ambacht gezien wordt. We maken alles met de hand; zelfs het legeren van goud.

Over Beleef Het Sieraad

Tijdens Beleef Het Sieraad openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun winkels en ateliers om het publiek alle facetten van hun mooie ambacht te tonen. Beleef het Sieraad is dé open dag voor de sieradenbranche. Sieraden en horloges in de spotlights dus!

Op 4 november 2017 staan de mooiste sieraden en horloges extra in de belangstelling tijdens de derde editie van dit evenement. De deuren staan voor iedereen open: bezoekers worden door juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers ontvangen in hun winkel of atelier en horen over het prachtige werk dat ze doen. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan de speciale activiteiten die de ondernemers voor deze dag organiseren. Een workshop sieraden maken bijvoorbeeld, een demonstratie graveren of een ontwerpwedstrijd.

Meer informatie vindt u op www.beleefhetsieraad.nl.

*Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende organisatie voor de sieraden- en horlogebranche.

Geplaatst in expositie.