Edelstenen Event, een nieuwe collega en meer voorjaarsnieuws

Nog even februari door en dan is het zover: ons Edelstenen Event in maart! En u bent hiervoor uitgenodigd! In deze nieuwsbrief alles over ons event op 16 maart. Ook vertellen we over de Inhorgenta beurs en Aletta Teunen, onze nieuwste collega.

tutti frutti combo ringen

Edelstenen Event

Op 16 maart duiken we weer de wereld van de edelsteen en parel in. Deze keer met Veronica Verdoorn-De Vrede van Zylana Pearls Gems & Jewellery. ‘Met de oprichting van Zylana heb ik van mijn grote voorliefde mijn werk gemaakt.’

Veronica: ‘Waardering groeit met kennis. Toen ik leerde over de oorsprong van edelstenen en parels, over de complexe structuren en de vaak ongelofelijke eigenschappen die ze bezitten, groeide ook mijn voorkeur voor top-exemplaren. Want ga maar na: als je alle elementen en omstandigheden die nodig zijn om een perfecte parel of edelsteen te vormen in ogenschouw neemt, hoe groot is dan werkelijk de kans dat alles op precies de goede manier samenvalt?’

Ketting met edelsteen

‘En let wel: met de termen “perfect” en “topkwaliteit” bedoel ik niet alleen “loepzuiver” of “feilloos”, zo laat Veronica ons weten. ‘Beauty is in the eye of the beholder, zegt men zo mooi in het Engels. Perfectie en topkwaliteit zijn evengoed subjectief en gekoppeld aan smaak en emotie. En vergis je niet: parels, edelstenen en juwelen belichamen emotie…’

Programma Edelstenen Event

18.30 uur: opening met inloop en mousserende wijn
19.00 –19.40 uur: lezing over edelstenen en parels door Veronica Verdoorn-De Vrede van Zylana Pearls Gems & Jewellery
19.40-21.30 uur: hapjes en drankjes, een gezellige uitwisseling met elkaar en de mogelijkheid om vragen aan Veronica te stellen. Tevens kunt u edelstenen en parels kopen met een eventkorting van 10%!
21.30 uur: afsluiting.

Locatie: Adress toevoegen Havik 25, parkeren bij Theater De Flint.

Duikt u samen met ons ook dit jaar weer in de wereld van edelstenen en parels? Meld u dan aan via de telefoon (033 4624911), mail naar info@kircher-schmuck.com of kom langs. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Geelgouden ring met edelstenen

Krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie – van 27 februari tot 3 maart – zijn wij gesloten. Na deze creatieve pauze staan we weer vol nieuwe energie voor u klaar om uw lievelingssieraden te smeden.

Inhorgenta beurs

Van 16 tot 19 februari bezoeken we de Inhorgenta beurs voor goudsmeden in München. Hier aanschouwen we de nieuwste technieken uit ons vak, de laatste trends, de mooiste stenen en parels, en netwerken we met collega goudsmeden. Individual. Inspiring. Innovative, zoals hun slogan luidt, zullen we met veel inspiratie en kennis naar onze edelsmederij in Amersfoort terugkeren.

Aletta Teunen

Aletta Teunen mag zich sinds kort tot ons team rekenen. Ze is een edelsmid met een eigen bedrijf. Draagbare sieraden, die gebaseerd zijn op een foto of verhaal, zijn haar specialiteit. Evenals typische Hollandse taferelen die terug te vinden zijn in geografie, rivieren, dijken, polders, weiland of eiland. Maar ook architectuur of industrie die over Hollandse aspecten beschikken, verbeeld in sieraden. Wilt u nader kennis met haar maken? Op zaterdag 17 en zaterdag 24 februari is ze in de edelsmederij aanwezig. Hiernaast werkt Aletta 1 of 2 keer per maand in de edelsmederij. Meer informatie over Aletta vindt u op www.goudsmidutrecht.nl.

Geplaatst in nieuws.