The team

(NL) Bij Edelsmederij Kircher Schmuck werken edel- en goudsmeden met een diverse achtergrond en werkwijze. Uw sieraad laten restaureren, ontwerpen of herontwerpen? Wij luisteren naar uw wensen en smeden deze met passie om tot een uniek sieraad. Of u nu van vorstelijke oorbellen, een strakke zilveren armband of juist een romantische ring houdt, onze edelsmeden zijn van alle goudsmid- en edelsmidmarkten thuis.

Kerstin Kircher

(NL)

Eigenaar Kerstin Kircher voltooide in 1987 haar opleiding Goudsmeden in Schwäbisch Gmünd in Duitsland. In 1993 deed zij haar Masterexamen in Pforzheim, Duitsland. Deze elegante goudsmid, die via diverse leermeesters bedreven in het vak is geraakt en het tot in de finesse beheerst, mengt haar goud zelf. Daarnaast is Kerstin specialist in het werken met parels en edelstenen. Ze is erop gebrand om sieraden te maken die niet in een doosje blijven liggen, maar de persoonlijkheid van haar klant weerspiegelt en daarom uniek is. ‘Juwelen zijn net zo bijzonder voor ons, als voor degenen die ze dragen.’ Deze zin draagt Kerstin altijd bij haar als ze sieraden smeedt in haar atelier.

Patrick Bakker

(NL) Patrick maakt graag sieraden op maat en werkt het liefst met technische tekeningen, schetsen en constructies. Patrick houdt van strakke, rechte ontwerpen waarbij zijn focus ligt op techniek en het smeden van goud. Patrick verstaat de technische kant van het edelsmeden tot in detail. Patrick: ‘Ik sta helemaal voor vakmanschap.’ Patrick is twaalf jaar goudsmid en heeft net als eigenaresse Kerstin een Masteropleiding Goudsmeden gedaan.

Laura Brugman

(NL) Laura is gespecialiseerd in het repareren en restaureren van oude sieraden en het transformeren van bestaande sieraden naar een nieuw sieraad. Laura: ‘Deze sieraden hebben emotionele waarde wat niet onderschat moet worden. Oude sieraden zijn familie.’ Laura repareert deze sieraden dan ook met veel zorg en aandacht. Laura heeft 17 jaar ervaring in het repareren en restaureren van sieraden en heeft voor diverse juweliers en goudsmeden gewerkt. Hiernaast is Laura gespecialiseerd in het zetten van stenen en handgraveren.

Laura Brugman

Anne-Jitske van Daalen-Kuiper

(NL) Anne-Jitske beheert als freelance webredacteur de website van Edelsmederij Kircher Schmuck en verzorgt de webteksten. Na haar studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht is het schrijversballetje van Anne-Jitske gaan rollen. Al snel laveerde ze de redactionele reiswereld in en richtte haar eigen online magazine op. Ondertussen is ze gecertificeerd webredacteur en richt ze zich met name op het schrijven van SEO- en webteksten. Anne-Jitske: ‘Ik verwacht van mezelf teksten met een gouden randje waar mijn opdrachtgevers zich in herkennen en die tegelijkertijd fijn lezen voor hun klanten.’ Meer informatie over Anne-Jitske, vindt u op www.anne-jitske.com.