Over de Edelsmederij

Sieraden met een verhaal en emoties. Sieraden die laten zien wie u bent. Dat is waar wij van Edelsmederij Kircher Schmuck, gevestigd in het historische hart van Amersfoort, voor staan. We ontwerpen, herontwerpen en restaureren met aandacht, precisie en vakkennis uw persoonlijke sieraden.

Heeft u altijd al een zelfontworpen sieraad willen hebben? Of heeft u sieraden van emotionele waarde geërfd, maar passen deze niet helemaal bij uw stijl? Zoekt u passende oorbellen bij uw ring of een handgesmede ring op maat? Heeft u al zo lang een sieraad beschadigd of kapot thuis liggen en wilt u deze laten maken? Dan bent u bij ons op het juiste adres; uw ambities, wensen en liefde smeden wij tot een persoonlijk sieraad.

Created by you

Een sieraad is persoonlijk en dat begrijpen wij maar al te goed. We ontwerpen uw armband, ketting, ring of oorbellen samen met u. We nemen de tijd voor u, zetten u centraal bij het ontwerpen of herontwerpen van uw sieraad. We luisteren naar uw wensen en smeden deze met passie om in een persoonlijk sieraad. Uw sieraad is daarmee perfect afgestemd op uw eigenheid of het moment van uw leven.

Edelsmeden met zorg

Ieder huidtype vraagt om een andere kleur goud. Daarom passen we de verschillende goudkleuren aan ieder huidtype aan. Ook de edelstenen en de kleur van de edelsteen selecteren we met zorg voor iedere klant. We werken alleen met natuurproducten waarvan wij weten dat ze van goede herkomst zijn; van betrouwbaren firma’s. Hiernaast gebruiken wij eko goud, en op aanvraag Fairtrade goud.

Van alle goud-en edelsmidmarkten thuis

We zijn met onze edelsmederij in Amersfoort van alle markten thuis. Met ons creatief team bieden wij een breed scala aan stijlen voor uw sieraad. Of u nu houdt van kun-stzinnige oorbellen, een strakke zilveren armband of een romantische, zachte ring; wij ontwerpen het voor u.

Nieuw leven voor bestaande sieraden

Naast nieuwe ontwerpen, voeren wij restauraties aan uw sieraad uit. Hiernaast geven we een bestaand sieraad een nieuw leven. Veel sieraden vertellen een verhaal en dragen een verleden met zich mee. U wilt bijvoorbeeld alles achter u laten en uw ring omsmeden naar een ring die past bij uw nieuwe leven. Of u heeft een ketting van emotionele waarde geërfd en wil deze graag elke dag dragen, maar het past niet he-lemaal bij uw stijl. Loop gerust onze edelsmederij binnen met uw armbanden, kettingen, ringen en oorbellen en we gaan samen op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw sieraad.

Mensen die hun sieraad zo’n tweede leven willen geven, zijn bij Edelsmederij Kircher Schmuck altijd van harte welkom om het proces van dichtbij te volgen.

Wilt u een persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs op Havik 15 in Amersfoort.

Kerstin Kircher