Let’s meet again 16, 17, 18 oktober 2020 GEANNULEERD

HELAAS IS DIT EVENT GEANNULLEERD GEZIEN DE OPNIEUW VERSCHERPTE MAATREGELEN OMTRENT HET COVID-19 VIRUS. Van 16 t/m 18 oktober staan wij tezamen met een select gezelschap van high-end deelnemers in de Grote Kerk Naarden om hernieuwd “live” contact met je te hebben. In deze bizarre tijden ontvangen we je graag in deze voor velen vertrouwde locatie […]

Lees meer

HELAAS IS DIT EVENT GEANNULLEERD GEZIEN DE OPNIEUW VERSCHERPTE MAATREGELEN OMTRENT HET COVID-19 VIRUS.

Van 16 t/m 18 oktober staan wij tezamen met een select gezelschap van high-end deelnemers in de Grote Kerk Naarden om hernieuwd “live” contact met je te hebben. In deze bizarre tijden ontvangen we je graag in deze voor velen vertrouwde locatie in Naarden-Vesting. Gedurende 3 dagen is een breed aanbod aan Art – Jewels – Lifestyle in de Grote Kerk Naarden gepresenteerd met de beste exposanten.

Wilt u een uitnodiging ontvangen, mail ons dan of kom even langs in de winkel op de Havik in Amersfoort.

Timeslot reserveren

Alle bezoekers dienen vooraf de dag en het tijdstip van hun aankomst voor een onbeperkt beursbezoek online te reserveren. Ga hiervoor naar http://www.letsmeetagain.nl/bezoek en click op TIMESLOT.

Een COVID-proof bezoek
Extra hygiëne maatregelen zijn getroffen en huisregels zijn opgesteld om ervoor zorg te dragen dat een ieder het LETS MEET AGAIN–event veilig bezoeken kan. Klik hier voor het Corona protocol van LETS MEET AGAIN.

We zien jullie graag 16, 17 of 18 oktober in de Grote Kerk van Naarden.

Het Juweel 12 – 14 juni

Ook kunt u ons weer zien op de geweldige beurs HET JUWEEL in Sparrendaal. Driebergen 12 – 14 juni tijdens het Pinkster weekend. Wij zijn blij u op deze prachtige locatie met onze nieuwste collectie te mogen begroeten. Niet ver van Amersfoort, dus eigentijk een huisbeurs erbij.

Lees meer

Ook kunt u ons weer zien op de geweldige beurs HET JUWEEL in Sparrendaal.
Driebergen 12 – 14 juni tijdens het Pinkster weekend.
Wij zijn blij u op deze prachtige locatie met onze nieuwste collectie te mogen begroeten. Niet ver van Amersfoort, dus eigentijk een huisbeurs erbij.

Parelevent 25 september 2020

25 september organiseren wij een gesloten parelevent waarbij een zeer exclusief en uitgebreid assortiment aan parels wordt gepresenteerd. Tevens is er een lezing in woord en beeld over de wereld van parels. Voor dit event moet zich telefonisch of via mail aanmelden.

Lees meer

25 september organiseren wij een gesloten parelevent waarbij een zeer exclusief en uitgebreid assortiment aan parels wordt gepresenteerd. Tevens is er een lezing in woord en beeld over de wereld van parels.
Voor dit event moet zich telefonisch of via mail aanmelden.