Gouden ringen

Uitnodiging Het Juweel op Sparrendaal 2018

  Van 8 juni tot en met 10 juni vindt op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen een nieuwe editie van Het Juweel plaats. Ook wij zijn weer op deze sfeervolle beurs te vinden. Op het historische 18e eeuwse Sparrendaal presenteren rond de 25 juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten hun exclusieve collecties. Gedurende 3 dagen worden deze exclusieve collecties geëxposeerd in […]

Lees meer

 

Van 8 juni tot en met 10 juni vindt op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen een nieuwe editie van Het Juweel plaats. Ook wij zijn weer op deze sfeervolle beurs te vinden.

Op het historische 18e eeuwse Sparrendaal presenteren rond de 25 juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten hun exclusieve collecties. Gedurende 3 dagen worden deze exclusieve collecties geëxposeerd in de rijk gedecoreerde zalen die buitenplaats Sparrendaal rijk is.

Het Juweel Sparrendaal 2018

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor een bezoek aan Het Juweel Sparrendaal. U bent van harte welkom op vrijdag 8 t/m zondag 10 juni 2018 op Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen. Via deze link kunt u tickets kopen met € 2,50 korting per persoon. Wij hopen u op Sparrendaal te ontmoeten in juni!

Wilt u meer weten over dit evenement? Bezoek dan www.juwelenbeurs.nl.

Beleef Het Sieraad

Beleef Het Sieraad

Zaterdag 4 november 2017 doen we mee aan Beleef Het Sieraad. Dan houden wij open huis. U kunt langskomen met uw sieraden om ze gratis schoon te laten maken. Ook kijken wij of uw stenen of briljanten nog goed zitten. Het rijgen van uw kettingen valt niet onder de gratis service. Houdt u er rekening mee dat uw sieraden onderhoud nodig hebben, net als […]

Lees meer

Zaterdag 4 november 2017 doen we mee aan Beleef Het Sieraad. Dan houden wij open huis. U kunt langskomen met uw sieraden om ze gratis schoon te laten maken. Ook kijken wij of uw stenen of briljanten nog goed zitten. Het rijgen van uw kettingen valt niet onder de gratis service. Houdt u er rekening mee dat uw sieraden onderhoud nodig hebben, net als uw auto. Elke twee jaar moeten kettingen met parels, diamanten of edelstenen opnieuw geregen worden.

Van 14.00 tot 15.00 uur laten wij in onze Edelsmederij Kircher Schmuck zien hoe metaal wordt gesmolten. We vinden het belangrijk dat ons ambacht gezien wordt. We maken alles met de hand; zelfs het legeren van goud.

Over Beleef Het Sieraad

Tijdens Beleef Het Sieraad openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun winkels en ateliers om het publiek alle facetten van hun mooie ambacht te tonen. Beleef het Sieraad is dé open dag voor de sieradenbranche. Sieraden en horloges in de spotlights dus!

Op 4 november 2017 staan de mooiste sieraden en horloges extra in de belangstelling tijdens de derde editie van dit evenement. De deuren staan voor iedereen open: bezoekers worden door juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers ontvangen in hun winkel of atelier en horen over het prachtige werk dat ze doen. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan de speciale activiteiten die de ondernemers voor deze dag organiseren. Een workshop sieraden maken bijvoorbeeld, een demonstratie graveren of een ontwerpwedstrijd.

Meer informatie vindt u op www.beleefhetsieraad.nl.

*Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende organisatie voor de sieraden- en horlogebranche.

Sieraad Art Fair

Sieraad Art Fair 2017

In november volgt de nieuwe editie van Sieraad Art Fair. Dit is het enige platform in Nederland waar professionele ontwerpers van juwelen uit eigen land en buitenland hun werk aanbieden in eigen persoon. En ook hier zijn wij bij. Net als afgelopen edities, sturen we u te zijner tijd een kortingsbon voor Sieraad Art Fair. […]

Lees meer

In november volgt de nieuwe editie van Sieraad Art Fair. Dit is het enige platform in Nederland waar professionele ontwerpers van juwelen uit eigen land en buitenland hun werk aanbieden in eigen persoon. En ook hier zijn wij bij.

Net als afgelopen edities, sturen we u te zijner tijd een kortingsbon voor Sieraad Art Fair. We verheugen ons erop u weer te mogen begroeten op de fair!

Voor meer informatie over Sieraad Art Fair, verwijzen wij u naar www.sieraadartfair.com of bekijk onderstaande video.

RailTv

As of today on main Railstations this movie….

Posted by SIERAAD Art Fair, international jewellery design fair on Freitag, 27. Oktober 2017