Het team

Bij Edelsmederij Kircher Schmuck werken edel- en goudsmeden met een diverse achtergrond en werkwijze. Uw sieraad laten restaureren, ontwerpen of herontwerpen? Wij luisteren naar uw wensen en smeden deze met passie om tot een uniek sieraad. Of u nu van vorstelijke oorbellen, een strakke zilveren armband of juist een romantische ring houdt, onze edelsmeden zijn van alle goudsmid- en edelsmidmarkten thuis.

Kerstin Kircher

Eigenaar Kerstin Kircher voltooide in 1987 haar opleiding Goudsmeden in Schwäbisch Gmünd in Duitsland. In 1993 deed zij haar Masterexamen in Pforzheim, Duitsland. Deze elegante goudsmid, die via diverse leermeesters bedreven in het vak is geraakt en het tot in de finesse beheerst, mengt haar goud zelf. Daarnaast is Kerstin specialist in het werken met parels en edelstenen. Ze is erop gebrand om sieraden te maken die niet in een doosje blijven liggen, maar de persoonlijkheid van haar klant weerspiegelt en daarom uniek is. ‘Juwelen zijn net zo bijzonder voor ons, als voor degenen die ze dragen.’ Deze zin draagt Kerstin altijd bij haar als ze sieraden smeedt in haar atelier.

Patrick Bakker

Patrick maakt graag sieraden op maat en werkt het liefst met technische tekeningen, schetsen en constructies. Patrick houdt van strakke, rechte ontwerpen waarbij zijn focus ligt op techniek en het smeden van goud. Patrick verstaat de technische kant van het edelsmeden tot in detail. Patrick: ‘Ik sta helemaal voor vakmanschap.’ Patrick is twaalf jaar goudsmid en heeft net als eigenaresse Kerstin een Masteropleiding Goudsmeden gedaan.

Emmely Hooft Graafland

Emmely is verantwoordelijk voor allerlei administratieve taken, zoals de webshop, nieuwsbrief en om ervoor te zorgen dat alle sieraden geprijsd en gelabeld zijn. Doordat Emmely een opleiding tot goudsmid heeft afgerond, maar ook vaardig is met computer en administratie, is dit een goede aanvulling aan het team van Kircher Schmuck.