Lillian met haar sprankelende oorbellen

Lillian met haar sprankelende oorbellen geportretteerd

“Ik was met mijn man in de winkel om de ring met de parel te kopen. Hij zag deze oorbellen en zei:’Doe ze eens in’. Zelf zou ik dat niet gedaan hebben, want ze zijn nogal opvallend. Maar ik ben er zo van gaan houden. Ik draag ze overal bij, ook bij een spijkerbroek met sweater. ‘Ik heb mijn vriendjes weer in’, zeg ik dan. Ze voegen altijd iets toe, geven kleur aan mijn verschijning. Mensen moten er wel naar kijken en zeggen ook altijd iets van. Het is trouwens wel weer tijd voor iets nieuws. Iets dat ik dagelijks aan kan doen. Het wordt ongetwijfeld iets met kleur. Zomaar iets omhangen wil ik niet. Ik voel me het lekkerst als ik iets moois van Kerstin draag.”

Details van de oorbellen van Lilian | Kircher Schmuck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij lievelingssieraden horen verhalen. We hebben een bijzonder boekje gemaakt over tien vrouwen die bij ons hun lievelingssieraad lieten maken. De komende weken zullen wij hier de verhalen over hun lievelingssieraden plaatsen. Het boekje is ook te vinden bij ons in de winkel.

Fotografie door Erwin Maes

 

Geplaatst in nieuws.