Nieuwsbrief december 2020

  Beste sieraden vrienden, 2021 wordt ons jubileumjaar!  We gaan dit op verschillende manieren vieren en we hopen dat u erbij bent! Maar eerst een terugblik van het afgelopen jaar. Het bijzondere jaar 2020 Bij mij begon het fantastisch met een parelreis naar Pulau Talisei in Indonesië, waar wij bij de oogst mochten zijn van parels. […]

Lees meer

 

Beste sieraden vrienden,

2021 wordt ons jubileumjaar!  We gaan dit op verschillende manieren vieren en we hopen dat u erbij bent!

Maar eerst een terugblik van het afgelopen jaar.

Het bijzondere jaar 2020

Bij mij begon het fantastisch met een parelreis naar Pulau Talisei in Indonesië, waar wij bij de oogst mochten zijn van parels. Wij hopen in 2021 eindelijk ons parelevent te kunnen houden samen met onze parelleverancier Cees van Oije. Dan kunnen we jullie alles vertellen over hoe parels worden gekweekt en het hele proces totdat ze in een sieraad verwerkt worden. Dit is ontzettend bijzonder.

Ook gingen de beurzen dit afgelopen jaar niet door, wat voor ons echte high lights zijn. We kunnen dan ook niet wachten om u te ontmoeten op een beurs in 2021!

Maar wij hebben niet stil gezeten. Veel nieuwe lievelingssieraden zijn de deur uitgegaan. Ook hebben wij grote unieke statement jewelry gesmeed om onze ambacht van het goudsmeden te kunnen laten zien! En we zijn bezig met een nieuwe collectie voor 2021 met de naam ‘Glückstaler’.

Ondanks de 2 corona golven en lockdowns die erop volgden, konden wij gelukkig doorwerken en hebben we er een goed jaar van kunnen maken.

Onze actie Kircher Schmuck for Ubuntu heeft in totaal € 490,- opgeleverd. We hebben er  € 600,- van gemaakt en dit opgestuurd naar onze vrienden in Kaapstad. Hier worden 24 voedselpakketten van gemaakt en uitgedeeld aan gezinnen die van 1 pakket twee weken kunnen eten.

10-jarig jubilieum!!

Ons 10-jarig jubileum op 6 januari vieren wij van 20-30 januari met een jubileumkorting van 10% op de sieraden in de etalage en in de webshop. 

Op 30 januari maken wij ook de winnaar bekend van onze Tombola!
De eerste prijs is € 500,-
De tweede prijs is € 300,-
De derde prijs is € 200,-
(Het shoptegoed geldt voor een sieraad uit de etalage. Het tegoed kan niet uitbetaald worden en geldt niet op op maat gemaakte sieraden).

De winkel op de Havik gaat weer open op 20 januari 2021! Wij waarderen het als u een afspraak maakt voor uw bezoek. Dan hebben wij alle tijd voor u.

Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en begroeten jullie graag vanaf 20 januari!! Wij maken graag ook in 2021 lievelingssieraden!

 

Nieuwsbrief oktober 2020

  Beste sieradenvrienden,  Helaas is het Corona-virus bezig aan een opmars en heeft de overheid weer nieuwe maatregelen afgekondigd. Door deze nieuwe maatregelen heeft de organisatie van het LET’S MEET AGAIN Event besloten om het event te annuleren. LETS MEET AGAIN – Event – GEANNULLEERD Voor meer informatie omtrent de annulering, verwijzen we u graag naar […]

Lees meer

 

Beste sieradenvrienden, 

Helaas is het Corona-virus bezig aan een opmars en heeft de overheid weer nieuwe maatregelen afgekondigd. Door deze nieuwe maatregelen heeft de organisatie van het LET’S MEET AGAIN Event besloten om het event te annuleren.

LETS MEET AGAIN – Event – GEANNULLEERD

Voor meer informatie omtrent de annulering, verwijzen we u graag naar de website van let’s meet again.

https://letsmeetagain.nl/

Bezoek onze website
Oorbellen wisselsysteem Lapis Lazuli
€1523,-
Sneeuwwit
€565,-

Ook wij zijn genoodzaakt om ervoor te zorgen dat er niet teveel klanten tegelijk onze winkel op de Havik in Amersfoort zijn. Dus mocht u ons willen bezoeken, dan kunt u altijd een afspraak maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u in alle rust en veiligheid onze sieraden kan bewonderen, passen of kan overleggen over een nieuw sieraad.

Lieve groet, Edelsmederij Kircher Schmuck en team

 

Nieuwsbrief september 2020

Beste sieradenvrienden,    De afgelopen maanden zijn voor iedereen een tijd geweest van aanpassen en wennen aan het “nieuwe normaal.” Ook voor ons bij Kircher Schmuck hebben we ons aan moeten passen aan de nieuwe regels en nieuwe wegen bewandeld om iedere klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. We zijn druk bezig om de webshop te […]

Lees meer

Beste sieradenvrienden, 

 

De afgelopen maanden zijn voor iedereen een tijd geweest van aanpassen en wennen aan het “nieuwe normaal.” Ook voor ons bij Kircher Schmuck hebben we ons aan moeten passen aan de nieuwe regels en nieuwe wegen bewandeld om iedere klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
We zijn druk bezig om de webshop te vullen met onze prachtige sieraden, zodat u vanuit huis ook via de digitale weg onze winkel kan bezoeken.
Maar u blijft natuurlijk altijd van harte welkom in onze pittoreske snoepwinkel op de Havik in Amersfoort!

 

 

 

 

 

LETS MEET AGAIN – Event – geannuleerd

 

Over iets meer dan 6 weken, op 16, 17 en 18 oktober, staan we na een lange tijd weer op een event en wel in de Grote Kerk van Naarden. Met een 40 tal mede-exposanten in art, jewels en lifestyle segment, hopen we iedereen weer ‘live’ te kunnen verwelkomen.
Tijdens dit event zullen wij onze nieuwste creaties laten zien en kunt u alvast iets moois voor de feestdagen uitzoeken, want die staan dan weer redelijk snel voor de deur.
Het event is enkel op uitnodiging te bezoeken. Het is ons een genoegen u uit te mogen nodigen voor een bezoek aan dit bijzondere LETS MEET AGAIN – event.
Via onderstaande link kan je de persoonlijke uitnodiging downloaden en uitprinten. Deze uitnodiging geeft u recht op gratis entree voor 2 personen (1 huishouden).

http:// Uitnodiging LETS MEET AGAIN – Meester Edelsmederij Kircher Schmuck

Alle bezoekers / genodigden dienen vooraf de dag en het tijdstip van hun aankomst voor een onbeperkt beursbezoek online te reserveren. Ga hiervoor naar www.letsmeetagain.nl/bezoek en click op TIMESLOT. De “Kortingscode” is LMA2020. Dit in verband met de veiligheidsregels omtrent het coronavirus.
Mocht u meer informatie willen hebben over het event, dan kunt u altijd even kijken op www.letsmeetagain.nl. Hier staat alle informatie omtrent openingstijden, routebeschrijvingen, veiligheid etc. We hopen jullie daar allemaal te mogen verwelkomen!

Parel Event – geannuleerd

 

Helaas hebben we besloten dat het Parel Event wat gepland stond in oktober tot nader order wordt uitgesteld. In verband met het coronavirus vinden wij het niet verantwoord om het event door te laten gaan.Juist met dit event kunnen we de 1,5 meter niet waarborgen en daardoor niet de sfeer neerzetten die we jullie willen bieden. We hopen in 2021 een nieuwe datum te kunnen communiceren en dan het event te kunnen houden met de sfeer en de service die u van ons gewend bent.

Bent u op zoek naar een lievelingssieraad of heeft u nog oude gouden sieraden waar u iets nieuws van wil laten maken, dan weet u ons te vinden!

Lieve groet,
Edelsmederij Kircher Schmuck en team