Vanaf 1 maart ook woensdag op afspraak

Sinds 1 jaar hebben wij nu op dinsdag alleen open op afspraak. Dat bevalt ons erg goed, en daarom gaan wij vanaf maart ook op woensdag op afspraak werken. Wij nemen dan tijd voor uw wensen, gaan samen met u in overleg voor uw lievelingssieraad. Wij hopen op uw begrip. Het is ook voor ons […]

Lees meer

Sinds 1 jaar hebben wij nu op dinsdag alleen open op afspraak. Dat bevalt ons erg goed, en daarom gaan wij vanaf maart ook op woensdag op afspraak werken. Wij nemen dan tijd voor uw wensen, gaan samen met u in overleg voor uw lievelingssieraad. Wij hopen op uw begrip. Het is ook voor ons beter om in rust en concentratie uw sieraad te kunnen smeden.

Ma: gesloten
Di: bezoek op afspraak
Wo: bezoek op afspraak
Do: 10 – 17.00 uur kunt u zonder afspraak binnen lopen
Vr: 10 – 17.00 uur kunt u zonder afspraak binnen lopen
Za: 10 – 16.00 uur kunt u zonder afpraak binnen lopen

Parelevent 20 maart

Wij houden op 20 maart van 19.00 uur tot met 21.30 uur een Parelevent bij Galerie 1664 Havik 25. Dat is 3 deuren verder van onze edelsmederij. Geniet met een drankje en een hapje. Parels in alle vormen en kleuren, en luister naar het verhaal van Cees van Oije. Hij is onze parel leveranceer die […]

Lees meer

Wij houden op 20 maart van 19.00 uur tot met 21.30 uur een Parelevent bij Galerie 1664 Havik 25. Dat is 3 deuren verder van onze edelsmederij.

Geniet met een drankje en een hapje. Parels in alle vormen en kleuren, en luister naar het verhaal van Cees van Oije. Hij is onze parel leveranceer die uit Bangkok met zijn nieuwste collectie komt en ons meeneemt in het rijk van parels. Hij reist zelf naar de farmen in Vietnam, Pulau en Talisei nabij Manado, Noord Sulawesie. Wij mogen de eerste zijn om iets van zijn collectie te kopen. Alleen op de event krijgt u extra 10% korting.

Aanmelden kan via mail of telefoon. Het event is helemaal gratis.  Wij hebben beperkt plekken dus vol = vol.

Lillian met haar sprankelende oorbellen

“Ik was met mijn man in de winkel om de ring met de parel te kopen. Hij zag deze oorbellen en zei:’Doe ze eens in’. Zelf zou ik dat niet gedaan hebben, want ze zijn nogal opvallend. Maar ik ben er zo van gaan houden. Ik draag ze overal bij, ook bij een spijkerbroek met […]

Lees meer

Lillian met haar sprankelende oorbellen geportretteerd

“Ik was met mijn man in de winkel om de ring met de parel te kopen. Hij zag deze oorbellen en zei:’Doe ze eens in’. Zelf zou ik dat niet gedaan hebben, want ze zijn nogal opvallend. Maar ik ben er zo van gaan houden. Ik draag ze overal bij, ook bij een spijkerbroek met sweater. ‘Ik heb mijn vriendjes weer in’, zeg ik dan. Ze voegen altijd iets toe, geven kleur aan mijn verschijning. Mensen moten er wel naar kijken en zeggen ook altijd iets van. Het is trouwens wel weer tijd voor iets nieuws. Iets dat ik dagelijks aan kan doen. Het wordt ongetwijfeld iets met kleur. Zomaar iets omhangen wil ik niet. Ik voel me het lekkerst als ik iets moois van Kerstin draag.”

Details van de oorbellen van Lilian | Kircher Schmuck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij lievelingssieraden horen verhalen. We hebben een bijzonder boekje gemaakt over tien vrouwen die bij ons hun lievelingssieraad lieten maken. De komende weken zullen wij hier de verhalen over hun lievelingssieraden plaatsen. Het boekje is ook te vinden bij ons in de winkel.

Fotografie door Erwin Maes