Onze opdrachten

We krijgen vele leuke opdrachten van onze klanten. Zo liep er op een dag een vrouw van 85 onze edelsmederij binnen. Ze had net gaatjes in haar oren laten schieten en wilde dit vieren met oorbellen die speciaal alleen voor haar waren. Het was voor ons heerlijk om te zien dat de vrouw als herboren de deur uitging. Met een exclusief ontwerp met een edelsteen die precies haar keerpunt representeerde.

Op deze pagina ziet u een selectie van onze opdrachten.

Onze opdrachten
Onze opdrachten

Tweede leven voor uw sieraad

Naast nieuwe ontwerpen, voeren wij restauraties aan sieraden uit. En geven we een bestaand sieraad een nieuw leven. Vele sieraden vertellen een verhaal en dragen een verleden met zich mee. Bijvoorbeeld geërfde sieraden van emotionele waarde of een sieraad die u wilt omsmeden naar een sieraad die past bij uw nieuwe leven.

Loop gerust onze edelsmederij binnen met uw armbanden, kettingen, ringen en oorbellen en we gaan samen op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw sieraad. Mensen die hun sieraad een tweede leven willen geven, zijn bij Edelsmederij Kircher Schmuck altijd van harte welkom om het proces van dichtbij te volgen.

Wilt u persoonlijk advies? Wij heten u graag welkom in onze edelsmederij op Havik 15 in Amersfoort. Op afspraak langskomen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 033 4624911.