Over ons

Bij Edelsmederij Kircher Schmuck smeden we graag uw lievelingssieraad met passie en vakmanschap. Bij ons staat u op de voorgrond. Want juwelen zijn net zo bijzonder voor ons als voor degene die ze draagt; een wederzijds genoegen! Kom vrijblijvend bij ons langs op Havik 15 in Amersfoort en laat een metgezel smeden die altijd gedragen wil worden.

Heeft u altijd al een zelfontworpen sieraad willen hebben? Of heeft u sieraden van emotionele waarde geërfd, maar passen deze niet helemaal bij uw stijl? Heeft u al zo lang een sieraad beschadigd of kapot thuis liggen en wilt u deze laten maken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Uw ambities, wensen en liefde smeden wij tot een persoonlijk sieraad.

Exclusief ontwerp

Wij ontwerpen sieraden die we afstemmen op uw persoonlijkheid of levensfase, op uw ideeën en wensen en luisteren daarbij naar wat het materiaal ons te vertellen heeft. Met liefde en aandacht kijken we samen met u wat bij u past, treden we samen in detail en creëren we een lievelingssieraad voor het leven.Eigenaar Kerstin Kircher: ‘Op een dag liep er een vrouw van 85 onze edelsmederij binnen. Ze had net gaatjes in haar oren laten schieten en wilde dit vieren met oorbellen die speciaal alleen voor haar waren. Het was voor mij heerlijk om te zien dat de vrouw als herboren de deur uitging. Met een exclusief ontwerp met een edelsteen die precies haar keerpunt representeerde.'

Wilt u ook een sieraad die een nieuwe levensfase kenmerkt of die uw nieuwe energie geeft om voluit te leven, met bijpassende edelsteen of parel? Kom ook dan vrijblijvend bij ons langs en beloon uzelf met een persoonlijk sieraad.