Ringen

Vooral ringen vragen om mooie stenen. We werken dan ook met bijzondere edelstenen. Onze stenen zijn kleurrijk, met naar wens een mooi insluitsel of gepaste slijpvorm. Uw ring wordt niet alleen met passie door ons gesmeden, ook de stenen die wij in uw ring plaatsen, worden kundig en met liefde ingezet. 

We werken samen met de firma Ruppenthal uit Idar Oberstein; het edelstenenhart van Europa. We komen één keer per maand samen om bijzondere edelstenen te bespreken en aan te schaffen. Daardoor kunnen we passende edelstenen naar wens aanbieden.

Ring
Ring

Omsmeden sieraden van waarde

Heeft u sieraden van waarde geërfd of sieraden liggen die niet helemaal bij uw stijl passen? Ook deze kunnen wij omsmeden tot een nieuwe ring. We creëren graag een metgezel die u uw leven bij u kunt dragen. Een ring die precies past bij uw persoonlijkheid of uw levensfase.

Wilt u persoonlijk advies? U bent van harte welkom in onze edelsmederij op Havik 15 in Amersfoort.Op afspraak langskomen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 033 4624911 op dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.