Toermalijn voor Saskia

 

“Met enige regelmaat koop ik groene kleding. Maar voor de hanger die mijn man me wilde geven twijfelde ik tussen paars van een amethyst en het groen van deze toermalijn. Hij hakte de knoop door. Het werd de toermalijn. Ik draag hem altijd, als hanger of als broche aan een speld. Een jaar later wilde ik na genezing van een ziekte het leven vieren en kocht voor mezelf de ring. Ik had er echt voor gespaard. Hanger en ring zijn nu een soort setje, met toermalijn in twee tinten groen. Ik heb veel sieraden, vaak bij edelsmeden gekocht. Nu koop ik alleen nog bij Kerstin. Naast haar vakmanschap speelt ook haar karakter mee. Ze is betrokken, geïnteresseerd een geeft eerlijk advies. Naarmate ik ouder wordt waardeer ik kwaliteit steeds meer. In alle opzichten.”

 

 

 

 

 

Bij lievelingssieraden horen verhalen. We hebben een bijzonder boekje gemaakt over tien vrouwen die bij ons hun lievelingssieraad lieten maken. De komende weken zullen wij hier de verhalen over hun lievelingssieraden plaatsen. Het boekje is ook te vinden bij ons in de winkel.

Fotografie door Erwin Maes

 

Geplaatst in nieuws.